Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újabb egymilliárd a kisvárdai sportcsarnokra

Szerző: | 2020. november 21., 07:25 | Belföld

A Kisvárda FC labdarúgócsapatának stadionja, a kisvárdai Várkert Stadion az avatás napján, 2018-ban (Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Több mint 4,2 milliárd forintban határozza meg a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügynek minősített kisvárdai multifunkciós sportcsarnok beruházás összegét egy friss kormányrendelet. A 444.hu vette észre a Magyar Közlönyben megjelent jogszabályt, amely alapján Varga Mihály pénzügyminiszternek gondoskodnia kell 1 milliárd forint rendelkezésére állásáról a jövő évre tervezett feladatokra.

A végösszeg azért is érdekes, hiszen az Mfor nyári cikke szerint 3,2 milliárd forintért nyerte el a komplexum kialakítására kiírt pályázatot egy cég. Akkor úgy fogalmaztak, a Seszták Miklós volt fejlesztési miniszterhez kötődő kisvárdai beruházások kedvenc cége építheti a legújabb, 3 milliárd forintos multifunkcionális sportcsarnokot is a Szabolcs megyei kisvárosban.

A csarnok 4004 fő befogadóképességű lesz, ami azt jelenti, hogy a kisváros lakosságának negyede helyet kaphat a létesítményben. A tervek szerint a multifunkcionális létesítmény egyaránt szolgálja majd a verseny, az iskolai és a szabadidős sportot, azoknak korszerű feltételeket biztosítva.


HIRDETÉS

Címkék: kiemelt beruházás, Kisvárda, Magyar Közlöny, multifunkcionális sportcsarnok, sportcsarnok


HIRDETÉS
Átverés

Átverés

Középkorú, szikár asszony panaszkodik: „Számítottam a pénzre, tüzelő kellene, téli ruhák a gyerekeknek, jól jött volna. Annyian megosztották a Facebookon, reménykedtünk, ha tavaly adtak, miért ne adnának idén is?!” Nem adtak!

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

  • Bukás – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2020. december 03., 16:57
  • Interjú Kútvölgyi Erzsébettel, riport a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórházból. A Szájer-ügy. Keresse a Magyar Hangot – a Bűvös Szakács mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest