Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Autót törtek ereszcsatornával, ütöttek, pengével vagdostak, elkapták őket

Szerző: | 2020. november 22., 22:17 | Belföld

A bűnjel (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult nyomozás egy 25 éves győri és egy 37 éves csornai férfival szemben – írja a Police.hu. A rendőrségre egy Győrben történt verekedésről érkezett bejelentés pénteken 20 óra körül. A bejelentő nő elmondta, hogy barátjával gépkocsival érkeztek meg Kossuth utcai otthonuk elé, amikor a ház kapujában álló két férfi azt követelte tőlük, hogy vigyék vissza őket a belvárosba.

HIRDETÉS - AIP

Miután a járművet vezető sértett ezt megtagadta, egy ereszcsatorna-darabbal megrongálták az autót, és hangosan szidalmazták az abban ülőket. A bejelentő hölgy kiszállt a járműből, és elszaladt segítséget kérni a közelben található egyik biztonsági cég alkalmazottjától. A két garázda férfi követte őt, és az időközben utcára kilépő biztonsági őrrel is dulakodni kezdtek.

HIRDETÉS - AIP

Az őrt ököllel megütötték, majd egy pengével megvágták a fejét. A támadásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget, elfogták a két feltételezett elkövetőt, majd egészségügyi ellátásukat követően a rendőrkapitányságra előállították őket. Mivel egyikük esetében felmerült, hogy kábítószer hatása alatt állhat, vele szemben drogtesztet alkalmaztak a járőrök, ami pozitív értéket mutatott. A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók mindkét férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. egyikükkel szemben kábítószer birtoklásának vétsége miatt is indult eljárás.

Címkék: bűnügy, Győr


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest