Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Vajna Tímea-féle gyémántot olcsón, valaki?

Szerző: | 2020. november 22., 21:16 | Belföld

Andy Vajna és Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem állítható, hogy minden üzleti vállalkozás, amihez Andy Vajna özvegye hozzányúlt, azonnal termőbe fordult volna. A gyémántüzlet is bedől, az árukészletének maradékát és gyakorlatilag minden vagyontárgyát most hirdette meg a felszámoló árverésre – írja a 24.hu.

HIRDETÉS - AIP

A Vajna Tímes kisebbségi tulajdonrészével működő Dorottya Diamond Palace Kft. már jóval azelőtt bedőlt, hogy tavaly felszámolást kezdeményeztek, hiszen már korábban kirúgták az összes alkalmazottat. Azt nem tudni, hogy mennyi adósságot halmoztak fel, mivel a mérleget nem adtak le. Mindenesetre Vajna Tímea az ugyancsak vegyes sikerű fánkozójához hasonlóan azt nyilatkozta a cégről, hogy „loptak belőle”.

HIRDETÉS - AIP

A most meghirdetett vagyontárgyakat a felszámoló valamivel 5,7 millió forint fölé becsülte, de ők sem nagyon hisznek abban, hogy ennyit valóban kaphatnak érte, amire az utal, hogy lefelé is lehet licitálni. Bár a minimálárat 4 millió forintban határozták meg, nem zárkóztak el attól, hogy ennél kevesebbért is odaadják, ha valaki elviszi.

Mit kaphatunk a pénzünkért? Nos, 137 darab ékszert, egyéb értéktárgyat, illve az üzlet berendezését.

Címkék: felszámolás, gyémánt, Vajna Tímea


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest