Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán: Küzdünk, hogy az iskolákat és az óvodákat ne kelljen bezárni

Szerző: | 2020. november 23., 10:29 | Belföld

Orbán Viktor bejelentést tesz (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Rögzítettük a heti induló helyzetet: küzdünk az iskolákban és az óvodákban, hogy ne kelljen őket bezárni. Múlt héten az oktatási rendszerünk derekasan állta a próbát, és jó reményeink vannak, hogy ez ezen a héten sem változik meg – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök videójában, melyet az operatív törzs hétfői ülését követően tett közzé.

HIRDETÉS - AIP

Szerinte a legnagyobb akció a héten a célzott tesztelés megindítása, ez tömeges lesz: 47 ezer fő dolgozik szociális intézményekben és 191 ezer fő oktatási intézményekben. – A tesztelés önkéntes, de biztosan sokan fognak jelentkezni. Hogy a teszteket le tudjuk venni, ehhez kettőezer egyetemi hallgatót is munkába állítottunk, akik már pénteken megkezdték a munkájukat – mondta ezútin is köszönetét kifejezve nekik.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: iskola, oktatás, Orbán Viktor, tömeges tesztelés


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest