Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Koronavírus-elhunytak: 21 éves a legfiatalabb áldozat

Szerző: | 2020. november 25., 11:05 | Belföld

Egy magyar ápolónő védőfelszerelésben az éjszakai műszakban a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályon (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

21 éves nő a legfiatalabb koronavírus miatti elhunyt az elmúlt 24 órában a koronavírussal kapcsolatos hivatalos tájékoztató oldal adatai szerint. Az alapbetegségei között perforált vakbélgyulladás, illetve hashártyagyulladás szerepeltek. Az újonnan elhunytak között szerepel olyan 45 éves nő, illetve 55 éves férfi is, akiknek nem volt ismert alapbetegsége. Szintén a fiatalabb áldozatok közé tartózik egy 42 éves nő szimptómás epilepsziával.

HIRDETÉS - AIP

Az elmúlt napon összesen 106 beteg hunyt el, ezzel az elhunytak száma 4 114 főre emelkedett, akiknek 25 százaléka budapesti, 75 százaléka vidéki volt. Jelenleg 7718 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 656-an vannak lélegeztetőgépen.  

Címkék: gyász, halál, halálozás, járvány, koronavírus


Kínai dominancia

Kínai dominancia

Érzékeljük, hogy a magyar külpolitika már rég elmozdult a nemzeti érdekektől az oligarchikus érdekek felé, mert a kormány életben maradásához pénz kell, amivel biztosítani tudja a lojalitást.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest