Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

A fideszes Boldog István is karanténba vonult

Szerző: | 2020. november 26., 15:42 | Belföld

Boldog István (Fotó: Facebook/ Boldog István hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Boldog István, a Fidesz parlamenti képviselője közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a feleségén elvégzett koronavírusteszt pozitív eredményt mutatott.

HIRDETÉS - AIP

– Sajnos minket is elért a vírus. Feleségem pozitív tesztet produkált, de szerencsére jól van. Nekem egyelőre nincsenek tüneteim, jól vagyok, de fő a biztonság, ezért karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát és segítek itthon Magdinak. Bízom benne, hogy minden rendben lesz – írja a politikus.

Mint korábban megírtuk, Boldog István amiatt került a figyelem középpontjába, mert Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta mentelmi jogának felfüggesztését, ugyanis a gyanú szerint jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit. Ügyében – melynek kapcsán Boldog közölte, hogy tiszta a lelkiismerete – a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt folytat eljárást.

Címkék: Boldog István, karantén, koronavírus, Polt Péter


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest