A fideszes Boldog István is karanténba vonult

A fideszes Boldog István is karanténba vonult

Boldog István (Fotó: Facebook/ Boldog István hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Boldog István, a Fidesz parlamenti képviselője közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a feleségén elvégzett koronavírusteszt pozitív eredményt mutatott.

– Sajnos minket is elért a vírus. Feleségem pozitív tesztet produkált, de szerencsére jól van. Nekem egyelőre nincsenek tüneteim, jól vagyok, de fő a biztonság, ezért karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát és segítek itthon Magdinak. Bízom benne, hogy minden rendben lesz – írja a politikus.

Mint korábban megírtuk, Boldog István amiatt került a figyelem középpontjába, mert Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta mentelmi jogának felfüggesztését, ugyanis a gyanú szerint jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit. Ügyében – melynek kapcsán Boldog közölte, hogy tiszta a lelkiismerete – a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt folytat eljárást.

https://www.facebook.com/boldog.istvan.ketpo/posts/3242301349214967