Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor újabb videóval jelentkezett

Szerző: | 2020. november 29., 18:45 | Belföld

Orbán Viktor gyertyát gyújt advent első vasárnapján (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor is meggyújtotta az első gyertyát az adventi koszorún. A miniszterelnök erről a Facebook oldalán meg is osztott egy rövid, mindössze tíz másodperces videót. A felvételen a kormányfő nem mond egyébként semmit, a gyertyagyújtás, majd maga a gyertya van fókuszban.

HIRDETÉS - AIP

Advent első vasárnapján még mindig nem tudni, hogy milyen szabályok vonatkoznak majd itthon a karácsonyi ünnepre. Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjújában azt mondta, hogy a kormány várhatóan a következő hétvégén, vagy azután tud dönteni ebben a kérdésben. Müller Cecília országos tiszti főorvos pedig a közmédiának úgy fogalmazott, hogy az emberek fegyelmezettségén múlik, milyen keretek között lehet majd megtartani az ünnepet.

A járvány-helyzet az utóbbi napokban közben egyre tragikusabb rekordokat eredményez. A vasárnap reggeli adatok szerint minden eddiginél több az új fertőzött és az egyetlen nap alatt elhunyt is: 6819-en betegedek meg és 156-an haltak meg.

Címkék: advent, karácsony, Orbán Viktor


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest