Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Fekete-Győr: Demeter Szilárdnak vége, ahogy a rezsim is a vége felé közeleg

Szerző: | 2020. november 30., 06:54 | Belföld

Szavazatszámláló lesz Fekete-Győr András (Fotó: Fekete-Győr András Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán Viktor fő kultúrpolitikusa azt írta, Európa „Soros György gázkamrája”. Ez nem egy eltévedt sor, a Fidesz konkrét médiumokat tart fent arra, hogy bizonygassák: a tolvajok a meglopottak, az agresszorok az áldozatok, a zsidók a nácik. Demeter Szilárdnak vége, ahogy a rezsim is a vége felé közeleg – erről írt közösségi oldalán Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. Nem a politikus az első, aki felháborodik Demeter szavain, például leváltását követelte Bajnai Gordon volt kormányfő, Karácsony Gergely főpolgármester, de a DK és az LMP is. Ez egyelőre még nem történt meg, viszont Demeter visszavonta a gázkamrázós írását.

HIRDETÉS - AIP

Fekete-Győr szerint „amikor Magyarországot 2022-től a Momentum koalíciós partnereivel együtt fogja kormányozni, ilyen nem fordulhat elő. Mert a Momentum politikai kultúrája más, jobb ennél. Nemcsak azért, mert nem gyűlölünk népcsoportokat és nem hiszünk összeesküvés-elméletekben. (…) Mi az autonóm emberekben hiszünk”. Ez szerinte azt jelenti, hogy azokban az emberekben hisznek , akik tudnak kérdezni, mernek kritizálni, képesek önálló döntéseket hozni. – Akik nem csak az aktuális propagandát képesek visszaböfögni, hanem céljuk is van az életben. 2020-ra a magyar kultúra a szakadék szélén van. Ennek a megfelelési kényszeres szerencsétlen embernek nem az lenne a dolga, hogy minél gyomorforgatóbb mondatokat írjon le Soros Györgyről, hanem az, hogy megmentse, ami menthető a COVID alatt a magyar kultúrából – zárta sorait.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Momentum egyébként vasárnap jelentette be, már ők is közös ellenzéki listában gondolkoznak. A párt küldöttgyűlése ugyanis vasárnap felhatalmazta az elnökségüket arra, hogy a 2022-es országgyűlési választáson az ellenzéki pártokkal közös listát állítsanak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demeter Szilárd, Fekete-Győr András, kultúra, Momentum


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest