Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Már a budapesti amerikai nagykövetség is elítélte Demeter Szilárd gázkamrás cikkét

Szerző: | 2020. november 30., 12:44 | Belföld

Demeter Szilárd (Fotó: Facebook/Petőfi Irodalmi Múzeum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált a budapesti amerikai nagykövetség is arra, hogy Demeter Szilárd, aki a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, arról írt véleménycikket, Európa Soros György gázkamrája. Ugyan azóta Demeter ezt kénytelen volt visszavonni, miután mások mellett az izraeli nagykövetség is elítélte álításait a hazai zsidó szervezetekkel egyetemben, de egyre többen követelik távozását.

HIRDETÉS - AIP

Mint a 444 beszámolt róla, azt írta a nagykövetség: „A budapesti Amerikai Nagykövetség határozottan elítéli a közelmúltban megjelent véleménycikk kijelentéseit, amelyek egyenlőségjelet tesznek a jelenleg Európában zajló viták és a Holokauszt során több millió ember ellen elkövetett rettenetes gyilkosságok közé. A Holokauszt bármiféle relativizálása és minimalizálása kapcsán zéró toleranciát kell gyakorolni”.

Az első kerületi polgármester, V. Naszályi Márta egyébként hétfőn jelentette be: Demeter szavai miatt az önkormányzat szerződést bont a Petőfi Irodalmi Múzeummal.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demeter Szilárd, Petőfi Irodalmi Múzeum, Soros György


Fogd rá az EU-ra!

Fogd rá az EU-ra!

A „fogd rá a nyuszira!”-típusú Brüsszel-hibáztatásnak a legékesebb példája Lázár János nyilatkozata, aki szerint míg a kormány által beszerzett keleti vakcinák 600 ezer magyar életét mentették meg, addig a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest