Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

A Redditen is rekordot dönt a Szájer-ügy

Szerző: | 2020. december 02., 11:27 | Belföld, EU

Szájer József európai parlamenti képviselő (Fidesz-KDNP) a Terror Háza Múzeumban tartott ünnepségen, ahol átvette a Petőfi-díjat, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését 2019. december 2-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Reddit közösségi honlap nemzetközi híreket tartalmazó alredditjén (worldnews) a Szájer József fideszes EP-képviselő ereszcsatornás produkciójáról írt angol nyelvű beszámoló kicsit több, mint fél nap alatt az idei legolvasottabb cikk lett. Egy olyan évben, amelyet a hírek szintjén is letarolt a koronavírus, volt egy soha nem látott mozgósítást hozó amerikai elnökválasztás és számtalan egyéb fontos esemény.

HIRDETÉS - AIP

Sőt, az öröklistán is dobogós, már csak egy, az amerikai elnök lehetséges elmozdításáról, lemondatásáról (impeachment) szóló, évekkel korábbi hír és egy másik Trumppal kapcsolatos, szintén régi információ előzi meg. Amikor mi néztük, már 180 ezer Reddit-felhasználó adott neki úgynevezett upvote-ot (a közösség tagjai fel és le nyilak segítségével értékelhetik a tartalmat, a felfele nyíl, vagyis az upvote értelemszerűen azt jelenti, hogy tetszik nekik az írás).

A brüsszeli „gang bang” nem csak a hírek kategóriában, hanem az egész oldalon jól teljesít, felveszi a verseny a cicás fotókkal is: az egész Redditet tekintve bekerült a top 50-es listára.

Címkék: Európai Parlament, Európai Unió, Fidesz, Szájer József


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest