Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Török Gábor: Szájer József ügye hatalmas csapás a Fidesznek

Szerző: | 2020. december 02., 14:12 | Belföld

Török Gábor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az újabb szexbotrány, ezt szerintem senki nem vitatja, hatalmas csapás a Fidesznek – így értékeli a Szájer József körül kirobbant botrányt Török Gábor. A politikai elemző szerint ez számtalan tekintetben elmondható: egy értékes politikus elvesztése miatt, a hitelességen esett csorba miatt, a nemzetközi visszhangok és következmények okán, egy gondosan építgetett téma „sérülése” miatt és persze kommunikációs nehézségek miatt is.

HIRDETÉS - AIP

Török Gábor szerint most a legfontosabb és legérdekesebb az, hogyan reagálnak erre a (potenciális) fideszes szavazók. Különösen azok, akik nem „minden körülmények között” szavaznak a Fideszre, és egy ilyen helyzetben időlegesen vagy tartósan kiábrándulhatnak, elbizonytalanodhatnak. Biztos benne, hogy a következő időszakban a kormánypártok is ezt fogják kutatni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Ismert, kedden délután robbant a hír, hogy a belga rendőrök még múlt pénteken rajtaütöttek egy illegális szexpartin. Egy lakásban tartották meg, miközben Belgiumban akkor kijárási tilalom volt érvényben este 10 óra után. A helyszínről – a belga ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint – egy ember az ereszcsatornán, véres kézzel menekülni próbált. Iratok nem voltak nála, a hátizsákjában azonban kábítószert találtak. Végül kiderült, hogy ő volt Szájer József. A fideszes politikus időközben lemondott európai parlamenti képviselői mandátumáról és bocsánatot kért amiatt, hogy megszegte a kijárási korlátozásokat. Azt állítja, hogy nem fogyasztott kábítószert, nem is tudja, hogyan került a táskájába, de a rendőrök előli menekülésről már nem ejtett szót.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Szájer József, Török Gábor


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

Portói csúcs: arccal India felé

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest