Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Jobbikos parlamenti képviselő is koronavírusos lett

Szerző: | 2020. december 03., 19:33 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A vírus senkit nem kímél. Legyen szó polgármesterről, kétkezi melósról, tanárról, nyugdíjasról, vagy képviselőről. Sajnos én is elkaptam a koronavírust és a tünetek is jelentkeztek – írta közösségi oldalán Kálló Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője.

HIRDETÉS - AIP

Leszögezte: az előírt óvintézkedéseket megtette és néhány dolognak örülni is tud. – Örülök, hogy nem találkoztam idősebb családtagjaimmal a napokban, mert ez igenis sokat számít. Vigyázzunk egymásra, mert egy dolog az, hogy el kell viselni a kórt, de azt még nehezebben emésztené meg az ember, ha ő adja tovább veszélyeztetetteknek. A feleségem is egészséges, ami miatt nem lehetek elég hálás – írta jelezve, otthonról folytatja munkáját.

Már számtalan közéleti szereplő és politikus elkapta a koronavírust, túlestek rajta Varga Judit és Szijjártó Péter miniszterek, Borbély Lénárd csepeli polgármester, de a nyolcadik kerületet vezető Pikó András is. Utóbbi politikus arról is írt, milyen panaszokat érzett, mielőtt a betegség miatt kórházba került, erről itt lehet olvasni.

Címkék: járvány, Jobbik, Kálló Gergely, koronavírus


„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

Az ellenzéki pártok sorra jelentik be jelöltjeiket a 2022-es voksolást megelőző előválasztásokra, ám decemberben egy civil is jelezte, megméretteti magát. Miért gondolja az otthonápolási díj emeléséért folytatott harc arca, Csordás Anett, hogy civilként a politika felé kellene indulnia? A Magyar Hangnak erről is beszélt.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest