Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Jobbikos parlamenti képviselő is koronavírusos lett

Szerző: | 2020. december 03., 19:33 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A vírus senkit nem kímél. Legyen szó polgármesterről, kétkezi melósról, tanárról, nyugdíjasról, vagy képviselőről. Sajnos én is elkaptam a koronavírust és a tünetek is jelentkeztek – írta közösségi oldalán Kálló Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/kallo.gergely/posts/238572144275517

Leszögezte: az előírt óvintézkedéseket megtette és néhány dolognak örülni is tud. – Örülök, hogy nem találkoztam idősebb családtagjaimmal a napokban, mert ez igenis sokat számít. Vigyázzunk egymásra, mert egy dolog az, hogy el kell viselni a kórt, de azt még nehezebben emésztené meg az ember, ha ő adja tovább veszélyeztetetteknek. A feleségem is egészséges, ami miatt nem lehetek elég hálás – írta jelezve, otthonról folytatja munkáját.

Már számtalan közéleti szereplő és politikus elkapta a koronavírust, túlestek rajta Varga Judit és Szijjártó Péter miniszterek, Borbély Lénárd csepeli polgármester, de a nyolcadik kerületet vezető Pikó András is. Utóbbi politikus arról is írt, milyen panaszokat érzett, mielőtt a betegség miatt kórházba került, erről itt lehet olvasni.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: járvány, Jobbik, Kálló Gergely, koronavírus


Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest