Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Szájer József lemondott díszpolgári címéről, a fideszes polgármester már el is fogadta

Szerző: | 2020. december 03., 13:59 | Belföld

Szájer József európai parlamenti képviselő (Fidesz-KDNP) a Terror Háza Múzeumban tartott ünnepségen, ahol átvette a Petőfi-díjat, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését 2019. december 2-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott soproni díszpolgári címéről Szájer József – jelentette be a város fideszes polgármestere a Facebook-oldalán csütörtökön.

HIRDETÉS - AIP

„Tisztelt Soproni Polgárok! Szájer József levélben hozta tudomásunkra, hogy lemond Sopron városától kapott díszpolgári címéről. A döntését tudomásul vettük és elfogadtuk. Az erről szóló határozat a veszélyhelyzet miatt polgármesteri hatáskörben született meg” – fogalmazott közleményében Farkas Ciprián.

Mint ismert, a Fidesz alapemberének számító Szájer József vasárnap nyújtotta be lemondását európai parlamenti mandátumáról, akkor azt állította, ez hosszas döntési folyamat eredménye, egyre nagyobb lelki tehert jelentenek neki a politikai küzdelmek. Ám kedden kiderült: lemondását megelőzően két nappal a belga rendőrök egy a kijárási korlátozások miatt illegális szexorgián kapták el, ahonnan menekülni próbált az ereszcsatornán át. Még drogot is találtak Szájer hátizsákjában, ám a politikus állította: nem tudja, az hogyan került oda, ő nem fogyasztott drogot, és bár hajlandó lett volna magát drogtesztnek is alávetni, ezzel nem éltek a rendőrök. Az ügy hatalmas botrányt okozott nemcsak Magyarországon, de a nemzetközi szinten is, még a Ryanair is ezzel viccelődve kínált akciós brüsszeli repjegyeket. Szerdán pedig Szájer kilépett a Fideszből.

Címkék: díszpolgár, díszpolgári cím, Sopron, Szájer József


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest