Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Újabb tisztségről mondott le Szájer, Schmidt Máriához köthető közalapítványt hagy ott

Szerző: | 2020. december 03., 21:38 | Belföld

Szájer József beszédet mond a nemzeti konzultációról tartott Védjük meg Magyarországot! című lakossági fórumon az egri Polgárok Házában 2017. október 28-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szájer József – miután megvált EP-mandátumától és kilépett a Fideszből – a Schmidt Mária-féle közalapítvány kuratóriumi tagságáról is lemond – írja a Népszava.

HIRDETÉS - AIP

Mint a lap írta, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány honlapjának tanúsága szerint a kuratórium tagja Szájer József is, aki – vagyonnyilatkozata alapján – ebbéli tisztsége után javadalmazásban részesül, ezért kérdéseket küldtek a közalapítványnak. A válasz szerint „Szájer József a közalapítványban betöltött kuratóriumi tisztségétől megvált. Döntését nem indokolta”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Szájer csütörtökön egyébként lemondott soproni díszpolgári címéről is. A politikus azt követően bukott meg, hogy kiderült: múlt pénteken egy a brüsszeli kijárási korlátozások miatt illegális, férfi résztvevőkből álló orgián vett részt, ahonnan az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni a rendőrök elől, ami nem jött össze. A politikus hátizsákjában egyébként drogot is találtak, bár állította, nem tudja, az hogy kerülhetett oda.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, Schmidt Mária, Szájer József


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest