Tavasz a télben: több órára kisüt a nap

Tavasz a télben: több órára kisüt a nap

Őszi, napsütötte erdő (Fotó: Nick Hawkes/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat reggel a köd és a rétegfelhőzet általában hamar feloszlik, csak kisebb körzetekben maradhat tartósabban felhős az idő, az ország nagy részén napos, fátyolfelhős idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.  

Csapadék nem valószínű. A délkeleti szelet több helyen élénk, az Észak-Dunántúlon és a Dél-Alföldön olykor erős lökések kísérik. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között várható, de a tartósabban felhős részeken hűvösebb is lehet.

Az Időkép figyelmeztetése szerint szombaton nem érkezik front, de a jelentős enyhülés melegfronti tüneteket produkálhat. Ingadozhat a vérnyomás, szédülés, fáradtság, tompaság, fejfájás jelentkezhet, utóbbi felerősödhet a szeles időben. A hosszabb napos időszakok viszont pozitív hatással lehetnek közérzetünkre, hangulatunkra.

Címkék: időjárás