Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ingyenes tesztelést indít Ferencváros önkormányzata

Szerző: | 2020. december 06., 19:55 | Belföld

Baranyi Krisztina (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ingyenes tesztelést indít Ferencváros önkormányzata! Első körben 1000 ferencvárosinak biztosítunk covid antigén tesztet – jelentette be Facebook-oldalán a kerület polgármestere. Baranyi Krisztina azt írta: „Várjuk azok jelentkezését, akik munkájuk során sok emberrel találkoznak, így fokozottan veszélyeztetettek, a munkahelyükön nincs lehetőség tesztelésre. Bolti eladók, futárok, postások, sofőrök, gyrososok, szolgáltatók, jelentkezzetek!”

HIRDETÉS - AIP

– Biztosítjuk még a lehetőséget krónikus betegeknek, időseknek is, akik egészségi állapotuk miatt veszélyeztetettek – közölte a IX. kerületi városvezető, a bejegyzés végén egy linkkel, ahol jelentkezni lehet.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
https://www.facebook.com/baranyikrisztinakepviselo/photos/a.529205787218715/1811342972338317/

Baranyi Krisztina az Indexnek azt mondta, Ferencvárosban 1600 gyorstesztet vásároltak a lakosságnak, 4500-at pedig az önkormányzathoz tartozó intézmények alkalmazottainak szánnak. „Nagy tételben vásároltunk, darabja körülbelül 3000 forint volt. Ezek antigéngyorstesztek, amelyek a szuperfertőzőket szűrik ki, akiknek még nincs tünetük, vagy csak nagyon enyhe tüneteikkel rendelkeznek” – válaszolta a kerületvezető a protál azon kérédésre, hogy mennyibe kerültek Ferencvárosnak a tesztek.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Baranyi Krisztina, Ferencváros, koronavírus-járvány, koronvírus, tesztelés


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest