A Felcsút melletti Bicskén a NER egyik prominens figurája volt a Mikulás

A Felcsút melletti Bicskén a NER egyik prominens figurája volt a Mikulás

Vida József, a Takarékbank elnöke, Magyarország 33. leggazdagabb személye mint a bicskei Mikulás.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokan meglepődve ismerték fel a múlt hétvégén a Felcsút szomszédságában található Fejér megyei kisvárosban, Bicskén, hogy a Mikulásként a városban fogatával körbejáró férfi nem más, mint Magyarország 33. leggazdagabb embere, a Takarékbank elnöke, az egyébként a városkában lakó Vida József.

Vida bicskei Mikulásnak öltözve, feldíszített fogatán egyrészt végigjárta a város utcáit mint látványosság, másrészt szaloncukrot osztott a gyerekeknek.

A Takarékbank elnöke saját közösségi oldalán fotókat is osztott meg az akcióról. A Mikulás-fogatot a lótenyésztéssel is foglalkozó és fogathajtó versenyeken is rajthoz álló Vida maga hajtotta.

Vida József részt vett a TV2 Andy Vajna halála utáni megszerzésében, valamint Mészáros Lőrinccel közösen szerezte meg a Takarékbank 51%-át. A Forbes 2019-es gazdagember-listája szerint a vagyona közel 36 milliárd forint. A HVG által 2018-ban készített portré szerint Garancsi Istvánnal, Mészáros Lőrinccel és a Orbán Viktor miniszterelnökkel szokott focimeccsre utazni Garancsi magánrepülőgépén.

https://www.facebook.com/vida.jozsef/posts/4215357415159243