Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Felcsút melletti Bicskén a NER egyik prominens figurája volt a Mikulás

Szerző: | 2020. december 08., 22:01 | Belföld

Vida József, a Takarékbank elnöke, Magyarország 33. leggazdagabb személye mint a bicskei Mikulás.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokan meglepődve ismerték fel a múlt hétvégén a Felcsút szomszédságában található Fejér megyei kisvárosban, Bicskén, hogy a Mikulásként a városban fogatával körbejáró férfi nem más, mint Magyarország 33. leggazdagabb embere, a Takarékbank elnöke, az egyébként a városkában lakó Vida József.

HIRDETÉS - AIP

Vida bicskei Mikulásnak öltözve, feldíszített fogatán egyrészt végigjárta a város utcáit mint látványosság, másrészt szaloncukrot osztott a gyerekeknek.

HIRDETÉS - AIP

A Takarékbank elnöke saját közösségi oldalán fotókat is osztott meg az akcióról. A Mikulás-fogatot a lótenyésztéssel is foglalkozó és fogathajtó versenyeken is rajthoz álló Vida maga hajtotta.

Vida József részt vett a TV2 Andy Vajna halála utáni megszerzésében, valamint Mészáros Lőrinccel közösen szerezte meg a Takarékbank 51%-át. A Forbes 2019-es gazdagember-listája szerint a vagyona közel 36 milliárd forint. A HVG által 2018-ban készített portré szerint Garancsi Istvánnal, Mészáros Lőrinccel és a Orbán Viktor miniszterelnökkel szokott focimeccsre utazni Garancsi magánrepülőgépén.

https://www.facebook.com/vida.jozsef/posts/4215357415159243

Címkék: Andy Vajna, Bicske, Felcsút, fogathajtás, Garancsi István, Mészáros Lőrinc, Mikulás, Orbán Viktor, TakarékBank, TV2, Vida József


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest