Leisztinger kiszállhat a diósgyőri futballból

Leisztinger kiszállhat a diósgyőri futballból

Leisztinger Tamás, a DVTK többségi tulajdonosa a Diósgyőri VTK utánpótlás labdarúgó-edzőközpontja alapkövének letételén Miskolcon, a Diósgyőri Stadionnál 2015. július 29-én (Fotó MTI/Vajda János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kiszállhat a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető cégből és ezzel a diósgyőri labdarúgásból Leisztinger Tamás nagyvállalkozó – írja a Goal.com. A portál szerint az előző héten edzőváltáson átesett együttesnek hamarosan új tulajdonosai lehetnek, és egy világcég érkezik fő támogatónak, amely a Hell-csoport lehet.

Leiszinger Tamás tíz évvel ezelőtt vált a klub tulajdonosává. A klub honlapjának a közelmúltban nyilatkozott Sántha Gergely, a DVTK elnöke, aki szerint Leisztinger Tamás saját vagyonából tíz év alatt több mint 5 milliárd forintot invesztált a klubba

Korábban Leisztinger birtokolta a Hungest Hotels Zrt. szállodaláncot, ám 2016-ban abból kiszállt, és eladta 14 szállodáját. A hotelek Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerültek. Leisztinger Tamás 2019 óta a Népszava napilapot kiadó cég tulajdonosa a Proton Trade Zrt.-n keresztül.