A fővárosban egy kisfiú, vidéken egy kislány lett 2021 első újszülöttje

A fővárosban egy kisfiú, vidéken egy kislány lett 2021 első újszülöttje

Az új év első fővárosi újszülöttje, Hunor Pál édesanyja karjában a Honvédkórház II. telephelyének szülészetén 2021. január 1-jén (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kisfiú lett 2021-ben az első fővárosi újszülött – jelentette az MTI. A kisfiú, aki a Hunor Pál nevet kapta, éjfél után 1 perccel jött világra a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 3350 grammal és 54 centiméterrel született. Hunor Pál császárral született édesanyja első gyermekeként.

Budapesten kívül Salgótarjánban született az első gyermek 2021-ben. „Csóka Boglárka éjfél után egy perccel született a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban” – közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel. A kislány 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra. A család második gyermekeként született kislány és 22 éves édesanyja egyaránt egészségesek és jól vannak.

Címkék: újév, születés, baba