Indult Mészáros Lőrinc érdekeltsége egy közbeszerzésen, de nem nyert

Indult Mészáros Lőrinc érdekeltsége egy közbeszerzésen, de nem nyert

Mészáros Lőrinc (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. a Betonutépitő Zrt.-vel együtt nyerte el a Tiszadob és térsége ivóvízminőség javító beruházásra kiírt közbeszerzést, nettó 2 milliárd 264 millió forintért – vette észre a Napi.hu.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérők, vagyis az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., Tiszadob Nagyközség Önkormányzata, Tiszadada Község Önkormányzata, Hajdúbagos Község Önkormányzata, Nyírlugos Város Önkormányzata és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tették közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladatok között szerepel a kutak gépészeti berendezéseinek a cseréje, a víztornyok felújítása és a tisztító berendezések szerelése is. A nyertesekkel még tavaly december 14-én kötöttek szerződést az ajánlatkérők.

Indult még a tenderen a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt., valamint a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is. Ritkán fordul elő, hogy a Mészáros Lőrinchez köthető cég veszít egy tenderen – jegyzi meg a portál. Másutt sikeresebb volt a felcsúti milliárdos érdekeltsége: például október végén négy Tolna- és egy Fejér megyei település ivóvíz-javító projektjét nyerte el, nettó 5 milliárd 845 millió forinttal.