Két ismerősét is megölte egy férfi Szegeden

Két ismerősét is megölte egy férfi Szegeden

A gyanúsított elfogása (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két ismerősét is meggyilkolta egy férfi Szegeden. A gyanúsított már őrizetben van.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerdán este 8 óra után figyeltek fel a körzeti megbízottak egy férfira Szeged belvárosában és a kijárási tilalom megszegése miatt igazoltatták. A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve a ruháján lévő vér. Kérdőre vonták, ekkor elmondta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét.

A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai a megadott adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a feltételezett elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, ezután késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

A nyomozók a 31 éves Ó. Györgyöt elfogták, előállították, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.