Nem zaklatott: jogerősen nyert Gréczy Zsolt a Ripost ellen

Nem zaklatott: jogerősen nyert Gréczy Zsolt a Ripost ellen

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, a párt szóvivője nyilatkozik a sajtónak a DK eredményváró rendezvényén a Radisson Blue Béke Hotelben, Budapesten az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb jogerős ítélet született Gréczy Zsolttal kapcsolatban: nem zaklatott, a Ripost hazudott – közölte a Demokratikus Koalíció pénteken.

Mint közleményükből kiderül, a Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, helyreigazításra kötelezve a Ripost című fideszes médiaterméket. Az alábbi közleményt kell közzétenniük: „Ismert zenész párját zaklatja Gyurcsány bizalmi embere” című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gréczy Zsolt zaklat egy nőt, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy ezt a nőt Gréczy Zsolt a szerelmével üldözi, próbálja magát ráerőszakolni, valamint csábítgatja.”

Hozzátették: „A fideszes hazugság ismét lelepleződött.” Az ítélet jogerős.

Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy Csaba és Társa Ügyvédi Iroda képviselte – írták.

A Ripost a Kesma, a fideszes médiaholding tagja.