Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Bakondi György: Idén már több mint 3300 határsértőt fogtak el

Szerző: | 2021. január 13., 10:25 | Belföld

Alagút Ásotthalomnál 2021. január 12-én (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Idén már több mint háromezerháromszáz határsértőt, és harminchét embercsempészt fogtak el Magyarországon – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán a közszolgálati M1 csatornán. Bakondi György azt mondta, hogy a szerb, a román és a horvát határszakaszon is aktívak a migránsok. „Az elfogott illegális bevándorlók többsége alagúton jött át a határon, és a hideg miatt járművekben rejtőzött el” – tette hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Ezzel összefüggő hír, hogy újabb alagutat találtak a rendőrök a szerb-magyar határ alatt Ásotthalom térségében. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjénak tájékoztatása szerint a szegedi határrendészeti kirendeltség járőrei terepkutatás során kedd este találták az átjárót, ami átvezet a szerb-magyar határon húzódó ideiglenes biztonsági határzár alatt. Szabó Szilvia hozzátette, a hatóságok betemetik az alagutat.

Közben a rendőrök szerda hajnalban egy montenegrói embercsempészt is elfogtak. Ruzsa külterületén ellenőriztek egy szerb kisteherautót, amelyben a sofőr mellette 25, magát szír állampolgárnak valló határsértő utazott. „A sofőrrel szemben embercsempészés gyanúja miatt büntetőeljárás indult, utasait visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz” – tudatta a százados rangban szolgáló szóvivő.

Címkék: Ásotthalom, Bakondi György, embercsempész, illegális bevándorlás, migránsalagút


„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

Az ellenzéki pártok sorra jelentik be jelöltjeiket a 2022-es voksolást megelőző előválasztásokra, ám decemberben egy civil is jelezte, megméretteti magát. Miért gondolja az otthonápolási díj emeléséért folytatott harc arca, Csordás Anett, hogy civilként a politika felé kellene indulnia? A Magyar Hangnak erről is beszélt.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest