Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Momentum: Százezer forintot mindenkinek, aki beoltatja magát!

Szerző: | 2021. január 13., 10:57 | Belföld

Fekete-Győr András

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK


Pénzzel motiválná oltásra az embereket a Momentum. A parlamenten kívül párt ugyanis azt javasolja a magyar kormánynak, hogy adjon százezer forintot minden olyan magyarnak, aki beadatja magának a koronavírus elleni védőoltást.

HIRDETÉS - AIP

Fekete-Győr András pártelnök a közösségi oldalán megjelent bejegyzésében a javaslatot azzal indokolja, hogy eddig tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha kevesen oltatják be mukat. Mint írta, a gazdaság már egy éve leállt, szerinte a kormánynak pedig nincs pontos terve az élet újraindításáról. Úgy fogalmazott, hogy a koronavírus elleni védőoltás ugyanakkor visszaadhatja a szabadságot, ha sikerül elérni a nyájimmunitást.

Szerinte a 100 ezer forintos juttatásra azért van szükség, mert mindenkit ösztönözni kell az oltásra; a gazdaság újra indítása felelősség. Továbbá szintén felelősség a szociális válság következtében a napról napra élők támogatása.

Fekete-Győr András szerint a támogatás kiosztásához szükséges forrás „bőven” rendelkezésre áll. Mint megjegyezte, többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100 ezer forintot kapjon. – Többe kerül a kínai hitelből épített Budapest–Belgrád vasútvonal, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne – tette hozá a párt elnöke.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fekete-Győr András, koronavírus, százezer forint, védőoltás


Tanmese

Tanmese

Így van, fő az egység! Mondjuk a maciról hallottam néhány különös dolgot rebesgetni, de majd inkább négyszemközt…

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest