Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Beperli Bayer Zsoltot az I. kerületi önkormányzat

Szerző: | 2021. január 14., 14:07 | Belföld

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Bayer Zsolt újságíró, Fritz Tamás politológus és Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke a CÖF békemenetének indulása előtt az V. kerületi Alkotmány utcában 2014. március 29-én (Fotó: MTI Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Budavári Önkormányzat perre viszi Bayer Zsolt és családjának lakásbérleti ügyét. A döntést jogi szakvélemény alapján hozta meg az önkormányzat – írja a Mérce.

HIRDETÉS - AIP

V. Naszályi Márta polgármester szerint a publicista 2020 szeptemberében az Azonnalinak adott interjúban „lényegében elismerte”, hogy családja a törvény kijátszásával jutott budavári önkormányzati bérlakáshoz.

Az interjút követően Bayer lakásának az ügye az önkormányzat elé került, Naszályi szerint pedig a szakértők mostanra megállapították, hogy színlelt lakáscsere történt, azaz az újságíró megkárosította az első kerületieket. A szakvélemény kimondta, hogy az ügyet peresítésre javasolja, ezért a kerület polgári pert indít Bayerral szemben. A Népszava szerint még az is előfordulhat, hogy a publicistát kilakoltatják.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bayer Zsolt


Fogd rá az EU-ra!

Fogd rá az EU-ra!

A „fogd rá a nyuszira!”-típusú Brüsszel-hibáztatásnak a legékesebb példája Lázár János nyilatkozata, aki szerint míg a kormány által beszerzett keleti vakcinák 600 ezer magyar életét mentették meg, addig a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest