Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Beperli Bayer Zsoltot az I. kerületi önkormányzat

Szerző: | 2021. január 14., 14:07 | Belföld

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Bayer Zsolt újságíró, Fritz Tamás politológus és Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke a CÖF békemenetének indulása előtt az V. kerületi Alkotmány utcában 2014. március 29-én (Fotó: MTI Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Budavári Önkormányzat perre viszi Bayer Zsolt és családjának lakásbérleti ügyét. A döntést jogi szakvélemény alapján hozta meg az önkormányzat – írja a Mérce.

HIRDETÉS - AIP

V. Naszályi Márta polgármester szerint a publicista 2020 szeptemberében az Azonnalinak adott interjúban „lényegében elismerte”, hogy családja a törvény kijátszásával jutott budavári önkormányzati bérlakáshoz.

Az interjút követően Bayer lakásának az ügye az önkormányzat elé került, Naszályi szerint pedig a szakértők mostanra megállapították, hogy színlelt lakáscsere történt, azaz az újságíró megkárosította az első kerületieket. A szakvélemény kimondta, hogy az ügyet peresítésre javasolja, ezért a kerület polgári pert indít Bayerral szemben. A Népszava szerint még az is előfordulhat, hogy a publicistát kilakoltatják.

Címkék: Bayer Zsolt


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest