Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Jó lenne, ha egy kicsit kussolnának”– üzeni a fideszes képviselő Fekete-Győr Andráséknak

Szerző: | 2021. január 16., 14:00 | Belföld

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő (b.) a külgazdasági és külügyminisztert üdvözli

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nagy tételben fogadok bárkivel és bármiben, hogy Fegyőr Bandi nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált! – erről posztolt Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő közösségi oldalán szombaton. Posztja apropója, hogy néhány napja kiderült: Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár elit brit katonaiskolában tanulhatott a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként. Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a magyar adófizetőknek a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy kilenc hónapos kurzusa. A Honvédelmi Minisztérium az ügyre úgy reagált: „visszautasítja a baloldali képviselők vádjait, és természetesen nekik, gyermekeiknek is ugyanolyan lehetőséget biztosít a honvédséghez való jelentkezésre, mint bárki másnak”.

HIRDETÉS - AIP

Az esetet kifogásolta az ellenzék, köztük a Momentum elnöke, Fekete Győr András is, aki szerint „Orbán Viktor az utolsó ellopható ötforintosért is képes lenne bűncselekményt elkövetni”. – Az lenne a minimum, hogy a miniszterelnök szól a fiának: ne pályázzon minisztériumi ösztöndíjra, mert én vagyok a miniszterelnök, tudod, a miniszterek vezetője, tehát utasíthatom a minisztert, és rosszul venné ki magát, majd inkább kifizetem én. De nem. Ők még ezt sem tudják megállni – összegezte Fekete-Győr.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/225935832361868

A politikusnak emiatt már Németh Szilárd honvédelmi államtitkár is visszaszólt, és azt ajánlotta neki, legyen a honvédség katonája. Utóbbi ötlet mentén születhetett Budai Gyula posztja is. – Nagy pofa van és azonkívül semmi nincs a Fekete-Győrnél és testnevelésből felmentett Momentumos párttársainál. Mit tudnak ők a katona életről és katonai hivatásról?! Ismerik ők egyáltalán a Százados úr, sej-haj, ha felül a lovára kezdetű katona nótát? – kérte számon a Momentum elnökét a kormánypárti politikus. Budai leszögezte: katona családból származik, nagyapja és édesapja is hivatásos katona volt, de jó maga is „hadnagyként, majd főhadnagyként voltam hivatásos katona”.

– Fekete-Győrnek és társainak pedig azt javaslom, hogy jó lenne ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek abban befognák a szájukat! – írta Budai hozzátéve, hogy amíg valaki egy percet nem volt katona, „addig pofa be és hagyjuk a katonákat!”, vagy jelentkezzen katonai szolgálatra.

Korábban Budai már beleszállt Fekete-Győrbe, akkor azt feltételezte róla, hogy a Bajnokok Ligája selejtező meccsén a Fradi ellen szurkolt a norvég csapattal szemben. Ezt a Momentum elnöke a Magyar Hang kérdésére visszautasította.

Címkék: budai gyula, Fekete-Győr András, Momentum, Orbán Gáspár


Egy autósbolt megelőzte ugyan a kormányt, de végül csak megjelent a szigorításról szóló rendelet

Egy autósbolt megelőzte ugyan a kormányt, de végül csak megjelent a szigorításról szóló rendelet

Egy korábban kiszivárgott dokumentum után megérkezett a hivatalos kormányrendelet is. A járműszervizek, a piacok, a lottózók és az újságosok is nyitva maradhatnak, a kaszinóknak valóban zárniuk kell. Fellélegezhetnek az ügyvédek és az állattenyésztők is. A maszk mindenhol kötelező lesz. Mutatjuk a részleteket!

Káosz hozta el az Orbán-mítosz végét

Káosz hozta el az Orbán-mítosz végét

Ki hitte volna, hogy csütörtökön bejelenti a kormány az ország szinte teljes lezárását, de még 24 óra múltán sem képesek közölni a részletszabályokat? Ki hitte volna, hogy a szolgáltatóiparban dolgozóemberek még pénteken délután sem tudták, mi lesz velük hétfőtől?

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest