Egy nap alatt elfogták a Mester utcai késelőket

Egy nap alatt elfogták a Mester utcai késelőket

Bűnügyi helyszínelés Budapesten a Mester utcai villamosmegállóban, ahol megszúrtak egy férfit 2021. január 16-án (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy nap alatt rendőrkézre került az a társaság, amelynek egyik tagja megkéselt egy férfit szombaton dél körül a Mester utcai villamosmegállóban.

Lapunk is beszámolt róla, hogy a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy fiatal férfivel, majd a társaság egyik tagja megszúrta. A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap esti tájékoztatása szerint a fővárosi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket és rajtuk ütöttek. Egy VII. kerületi lakásban elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot, majd néhány órával később a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a 23 éves Sz. Rafael.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói Sz. Rafaelt emberölés kísérlete, három társát segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki, és mind a négy férfit őrizetbe veszik.