Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Vasárnapi vendég” járt Lázár Jánosnál

Szerző: | 2021. január 17., 15:40 | Belföld

Lázár János és Trócsányi László (Fotó: Lázár János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Külön Facebook-posztolt szentelt Lázár János annak, hogy követőivel megossza, ki járt nála a hét utolsó napján, ki volt a vasárnapi vendége. Fotót is kitett arról, hogy Trócsányi László európai parlamenti képviselő – akit barátjának nevezett – az otthonában járt.

HIRDETÉS - AIP

A fideszes házigazda egy könyvet is kapott, mégpedig Európa jövőjéről, amelyet Trócsányi László és munkatársa szerkesztett. – Ha objektíven, tárgyilagosan szeretnénk látni az európai folyamatokat, ezt a könyvet érdemes lesz forgatni – írta.

HIRDETÉS - AIP

A találkozóról egyébként a brüsszeli képviselő is beszámolt, ő is a közösségi oldalán mutatta meg, hol járt. Mint írta, arról beszélgetett Lázár Jánossal, hogy merre tovább Európai Unió, egyúttal áttekintették az európai pártcsaládok, nemzeti pártok nagyon is eltérő gondolkodását Európa jövőjéről.

Címkék: Lázár János, Trócsányi László


Cukrászbiblia

Cukrászbiblia

A Tartine című kötet felér egy kisebb cukrásztanfolyammal, hisz a leírások jócskán túlmutatnak egy átlagos alapanyag- és elkészítési instrukción.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest