Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Feltörték a Nemzeti Színház honlapját

Szerző: | 2021. január 20., 10:19 | Belföld

A Nemzeti Színház épülete a Rákóczi híd pesti hídfõjénél, a IX. kerületi Bajor Gizi parkban (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Randizásról, ismerkedésről és koreai drámákról szóló angol nyelvű cikkek jelentek meg a Nemzeti Színház oldalán, miután hekkerek feltörték azt. A történtekre felfigyelő Telex azt írja, hogy egy Google-keresés alapján közel tízezer hasonló cikk került fel az oldalra. A hekkerek olyan linket is elhelyeztek a Nemzeti Színház weboldalán, amely közvetlenül egy felnőtteknek szóló társkereső oldalra vezet át.

HIRDETÉS - AIP

A színház a lap kérdéseire közleménnyel válaszolt. – Tegnap este külső támadás érte a Nemzeti Színház honlapját, amelynek angol verzióján idegen szerzőtől származó cikkek jelentek meg. A Nemzeti Színház IT csapata foglalkozik a probléma megoldásával, addig az angol nyelvű honlap nem érhető el. A Nemzeti Színház vizsgálja az esetet, és szükség esetén megteszi a megfelelő jogi lépéseket – jelezték.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: hekker, Nemzeti Színház


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest