Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Már több mint 1,7 millióan regisztráltak a védőoltásra a kormány szerint

Szerző: | 2021. január 20., 09:47 | Belföld

A koronavírus elleni oltóanyag, a Pfizer-BioNTech vakcinája a Debreceni Egyetem Klinikai Gyógyszertárában 2020. december 26-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán. Dömötör Csaba a Facebook-oldalára felkerült videóban elmondta: azok, akik regisztráció során felhatalmazást adtak a kapcsolattartásra, folyamatos tájékoztatást kapnak a legújabb fejleményekről, akik pedig nem adtak erre felhatalmazást, azokat majd akkor keresik, amikor az oltási terv alapján sorra kerülnek.

HIRDETÉS - AIP

Emlékeztetett: az oltások hetek óta zajlanak, mind az egészségügyi dolgozók körében, mind az idősotthonokban, és az oltási terv alapján a következő körben a 89 év felettiek kaphatják meg a vakcinát. Az államtitkár mindenkit arra biztatott, hogy regisztráljon az oltásra. Hangsúlyozta: a legerősebb eszköz a koronavírus ellen a vakcina, amely abban segít, hogy „mielőbb visszatérhessünk régi, megszokott életünkhöz”.

HIRDETÉS - AIP

A Népszava szerdán írt arról, a Pfizer idén 6,6 millió adag vakcinát szállít Magyarországra.

Címkék: Dömötör Csaba, oltás, oltásregisztráció


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest