Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Blikk: házkutatást tartottak Galambos Lajosnál

Szerző: | 2021. január 21., 09:15 | Belföld

Fotó: Gerd Altmann/Pixabay

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tíz nyomozó jelent meg csütörtök hajnali 6 órakor Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi mocsai otthonában, hogy házkutatást tartsanak. Ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják – tudta meg a Blikk.

HIRDETÉS - AIP

A zenész felesége nyitott ajtót a rendőröknek, ugyanis Galambos Lajos pár napja külföldre utazott, hogy ott ünnepelje hétfőn esedékes, 60. születésnapját – írja a lap.

HIRDETÉS - AIP

A Blikk információja szerint sokmilliós áfacsalás miatt indult nyomozás. Egyelőre Galambos Lajos barátai sem tudják, hová utazott, de az biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják. Ismert, 2016 őszén – hónapokig tartó lehallgatás után – bilincsbe verve vitték el a nyomozók otthonról, majd több hónapig előzetes letartóztatásban volt.

Címkék: Galambos Lajos


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest