Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Honvédelmi tárca: Kabinetfőnök lett a miniszteri biztosból

Szerző: | 2021. január 22., 16:55 | Belföld

Benkő Tibor honvédelmi miniszter sajtótájékoztatót tart a NATO 2019 június 27.-i értekezlete után (Fotó: (Magyar Hang/Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált a Honvédelmi Minisztérium lapunk cikkére, amelyben arról írtunk, hogy hatályon kívül helyezte Balogh András József ezredes miniszteri biztosi kinevezését a tárcavezető.

HIRDETÉS - AIP

Lapunknak eljuttatott közleményükben először arra emlékeztetnek, hogy Balogh András József ezredest 2019. augusztusában nevezte ki miniszteri biztossá Benkő Tibor honvédelmi miniszter. „A részére meghatározott jogszabályok előkészítését minden területre kiterjedően a meghatározott határidő előtt a miniszteri biztos elvégezte, így mandátuma megszűnt” – teszik hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Mint írják, most újabb feladat vár az ezredesre, mivel a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség 2019. január 1-jei dezintegrációját követően az idei évben a Magyar Honvédség Parancsnoksága Székesfehérvárra települ. A közlemény szerint ezért vált szükségessé a honvédelmi tárca szervezeti átalakítása, és ennek keretében Balogh András József ezredes 2021. január 15-től a honvédelmi miniszter kabinetfőnökeként látja el feladatait.

Címkék: Balogh András József, Benkő Tibor, Honvédelmi Minisztérium, kabinetfőnök


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest