Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Debrecenben lesz a magyar vakcinagyár

Szerző: | 2021. január 23., 21:02 | Belföld

Forrás: Kósa Lajos Facebook oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kósa Lajos, volt debreceni polgármester a Facebookon jelentette be, hogy Debrecen fog otthont adni a magyar vakcinagyárnak.

HIRDETÉS - AIP

Mint a képviselő írja, a városban minden adott: tudományos háttér, ipari tapasztalat és képzett munkaerő. Az operatív törzs és az EMMI már tavaly tavasszal együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetemmel.

HIRDETÉS - AIP

Az a bejelentésből nem tudható, hogy pontosan milyen oltóanyagot gyártanának a gyárban: saját fejlesztésűt (erre kicsi az esély, hiszen már számos külföldi vakcina forgalomban van, így valószínűtlen, hogy lenne értelme sajátot kifejleszteni), vagy egy külföldit licenszelnének, és he igen, melyiket.

https://www.facebook.com/KosaLajos/posts/3958524590826362?__cft__[0]=AZWsg82UbCUNQLuaMK-XI8XyH41MG2A_yJTADBO3qL2feR541zSUg1xS3q6kOvtig-n7QCD9g-FEEDZ2VsbjeuBlSPs3wN4mHXvOI_Shw3TTkkpVHvrkMHDgDg-ZYCrg7w-X8qroBfmrf2SDHQyMgBH4&__tn__=%2CO%2CP-R

Címkék: Debrecen, Kósa Lajos, vakcina


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest