Szekrényben rejtőző körözött fiatalt fogtak el a Józsefvárosban

Szekrényben rejtőző körözött fiatalt fogtak el a Józsefvárosban

Dobó Zsófia főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi kapitányság nyomozója kutyasétáltatás közben figyelt fel a körözött fiatal nőre (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dobó Zsófia, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi kapitányság nyomozója 2021. január 18-án este szabadidejében két kutyáját sétáltatta Józsefvárosban, amikor felfigyelt egy fiatal nőre, akiről tudta, hogy ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a filmjelentbe illő elfogásról szóló cikkében a rendőrség honlapja.

A Police.hu beszámolója szerint a főtörzsőrmester ekkor telefonon értesítette kollégáit, akik a térfigyelő kamerákon látták, amint a nő bemegy egy kapualjba. A kiérkező járőrök sejtették, hogy melyik lakásba szaladt be. Az ott lakók nagy nehezen ajtót nyitottak, de azt állították, hogy nincs ott, akit keresnek.

A rendőrök azonban átkutatták a lakást és a fiatalt egy szekrényben, egy kabát alá elrejtőzve találták meg. „A lopások miatt két elfogatóparanccsal körözött 20 éves nő még ekkor is szökni próbált, de megbilincselték és előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra” – derül ki a tájékoztatóból.