Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karddal fenyegette ismerősét egy társaság

Szerző: | 2021. január 24., 09:49 | Belföld

Ez a kard került elő a vita közben (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kard, vasrúd és gázspray is előkerült egy vita közben a Heves megyei Dormándon – derül ki a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

HIRDETÉS - AIP

A közlemény szerint még szombaton délután Dormándon, a Dózsa György úton elfajult egy vita. Egy férfit ugyanis többen fenyegettek: egy 46 éves férfi karddal, 21 éves társa pedig egy vasrúddal. Volt velük egy 48 éves nő is, aki áldozatukat egy gázspray-vel le is fújta. Miután a férfi a földre került, a fiatalabb támadó belerúgott, amivel súlyos sérüléseket okozott.

HIRDETÉS - AIP

A füzesabonyi rendőrök a helyszínen elfogták mindhárom támadót. Garázdasággal gyanúsítják őket, illetve a fiatal ellen testi sértés miatt is eljárás indult. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Címkék: garázdaság, rendőrség


Kötelezők szabadon

Kötelezők szabadon

Minél többet olvasunk, annál jobbak az esélyeink, hogy undorító politikai akciók és személyeskedés helyett, ha vitatkozni akarunk, a megszólaló véleményével tesszük azt.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest