Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Dull Szabolcs is csatlakozott a Telexhez

Szerző: | 2021. január 25., 15:30 | Belföld

Munk Veronika és Dull Szabolcs (Fotó: Bődey János/Telex)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csatlakozik a Telexhez Dull Szabolcs, Munk Veronikával közösen, főszerkesztőként vezeti a lapot – közölte a portál hétfőn.

HIRDETÉS - AIP

A lap két főszerkesztőjét a szerkesztőség megerősítette bizalmáról.

HIRDETÉS - AIP

„A lap indulásától kezdve többször elmondtam, hogy várjuk Szabolcsot, és mindenképp számítunk a munkájára, amint jogilag lehetséges” – mondta Kárpáti Márton, a Telexet alapító cég vezetője. Dull Szabolcs felmondási ideje és versenytilalmi korlátozása január 22-én járt le. „A Telex története különleges volt eddig is, ehhez csatlakozik most Szabolcs is. Nem győzünk hálálkodni az eddigi támogatásokért, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezekre a jövőben is szükségünk lesz, azért, hogy az olvasókkal közös történetünk még sokáig folytatódhasson” – tette hozzá.

„Szabival hét évet már lehúztunk együtt közvetlen munkatársakként, nagyon jóban vagyunk, és mindketten ugyanolyan lapot szeretnénk: átlátható működésen alapuló, korrekt és kritikus, az olvasókra maximálisan figyelő újságot. Irtóra hiányzott már Szabi, szuper, hogy köztünk van újra” – mondta Munk Veronika. 

„Alig vártam már, hogy újra ezzel a csapattal dolgozhassak. Megtisztelő Vera és Marci bizalma és a szerkesztőség ilyen nagymértékű támogatása. Szokatlan egy újság élén a két főszerkesztő, de a Telex története másban is szokatlan: ez a csapat két hónap alatt irgalmatlanul sok munkával, kizárólag olvasói támogatásokból hozott létre egy új újságot, amely rögtön a magyar közélet egyik megkerülhetetlen része lett. Főszerkesztőként Verával azon fogunk dolgozni, hogy a Telex továbbra is csak az olvasók érdekeit szolgáló lap legyen” – fogalmazott Dull Szabolcs.

Címkék: Dull Szabolcs, média, Telex


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest