Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ismét alkotott drMáriás: ezúttal szuperhős lett Orbán Viktorból

Szerző: | 2021. január 25., 07:13 | Belföld

drMáriás (fotó: Székelyhidi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán „Superman” Viktor visszahozza az angol kislánynak a brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében – ezt a címet kapta drMáriás legújabb festménye, amelyről hétfőn posztolt közösségi oldalán.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/drMarias/posts/3774446782622560?cft[0]=AZX9ML5ckfJqeVDgPJRG0_G4Fe2HxT7I6Jn8brhYY6PaGguUcOnWQnJY__M6vnFERpgLk1ZEmj-oir2pyoIdzbvgHdA_GKrnolqG8cFkcDD7vWDJSunnwr1ZgN1F8ETgxdSBsPktz-sTLiG0munNfSWzMVqJOFe_MgZeZONDKsHwQWmu-zZsfzDfgJ_FGqAONIs&tn=%2CO%2CP-R

A művésszel a Magyar Hang tavaly májussal beszélgetett a koronavírusról és a karanténról, ahol ő arra is kitért,  „kicsit olyan, mintha a modern társadalom most büntiben volna, miután annyi önzést, rombolást, felületességet produkált”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Banksy, brexit, drMáriás, Superman


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest