Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szanyi Tiborék pártja bejelentette: önállóan indul a 2022-es parlamenti választáson

Szerző: | 2021. január 25., 08:15 | Belföld

Szanyi Tibor (Fotó: Magyar Hang/Bankó Gábor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra – jelentette be a mások mellett a Szanyi Tibor volt szocialista politikus nevével fémjelzett párt közleményében. Arra nem tértek ki, jelöltjeik részt vesznek-e az ellenzéki előválasztásokon.

HIRDETÉS - AIP

Mint írták, a párt meggyőződése, hogy a szocializmus megvalósításának, s ennek során a kormányváltás ügyét azzal szolgálja a legjobban, ha választóit egy világos, baloldali jövőkép mellé hívja. – Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. Ez egyben azt is jelenti, hogy kapuinkat szélesre tárjuk a civil mozgalmak számára is – mondta Huszti Andrea, a párt elnöke.

HIRDETÉS - AIP

Szanyi Tibor közösségi oldalán azt írta az indulással kapcsolatban: „Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. Ez egyben azt is jelenti, hogy kapuinkat szélesre tárjuk a civil mozgalmak számára is.”

Címkék: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, ISZOMM, Szanyi Tibor, választás 2022


Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Megszelídült a „trópusi Hitler”?

Látványos hátraarcot csinált az elmúlt hónapokban Jair Bolsonaro, aki valószínűleg mostanra elfogadta a realitásokat, vagyis azt, hogy eddigi legfőbb szövetségese, Donald Trump elveszítette a választásokat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – durvuló közbeszéd – és hol van még a gödör alja

Pin It on Pinterest