Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Varga Juditék 200 millióért vettek két, összesen 270 négyzetméteres budai lakást

Szerző: | 2021. január 26., 08:31 | Belföld

Varga Judit igazságügyi miniszter (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Blikk értesülései szerint, amelyeket az igazságügyi minisztérium is megerősített, Varga Judit igazságügyi miniszter és férje Orbán Viktor házától nem messze vásárolt két társasházi lakást, amelyet egybe fognak nyitni. A két szomszédos lakás összterülete 270 négyzetméter.

HIRDETÉS - AIP

A XII. kerületi (kútvölgyi) lakások 200 millió forintos vételárát kisebb részben önerőből, nagyobb részben bankhitelből fedezték, amelyet mostanra nagy részt már törlesztettek is. Bár az ügylet 2019 decemberében történt, a néhány héttel később leadott vagyonnyilatkozatában a miniszter még nem számolt be a lakásról. Ezt azzal indokolják, hogy a banki adminisztráció miatt csúszott az adás-vétel véglegesítése, amely végül februárban zárult le.

HIRDETÉS - AIP

a hitelt egy belvárosi ingatlan eladásából és megtakarításokból törlesztették azóta jelentős mértékben. Varga Judit tavalyi vagyonnyilatkozata szerint 9,3 millió forint megtakarítása volt (forintban és euróban). Havi kétmilliót keres miniszterként, és 300 ezret a Miskolci Egyetemtől is kap oktatásért. Férje, Magyar Péter az állami Diákhitel Központ vezérigazgatója, a fizetése havi 3,5 millió+ 400 ezer forint az igazgatósági tagság után.

Címkék: Varga Judit


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest