Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nevelt fia udvarán elásva találták meg egy eltűnt férfi holttestét

Szerző: | 2021. január 27., 07:40 | Belföld

Rendőrségi helyszínelés (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nevelt fia ölhetett meg egy 75 éves bárnai férfit, az áldozat holttestét az udvarában elásva találták meg – közölte a rendőrségi honlapon a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

HIRDETÉS - AIP

A tájékoztatás szerint kedden kapott bejelentést a rendőrség arról, hogy egy bárnai férfit régen láttak, nincs a lakóhelyén. A rendőrök meghallgatták a családtagokat, ismerősöket, nyomozni kezdtek és kiderült, hogy az ügy még 2020 novemberére vezethető vissza. Akkor az eltűnt férfi és a vele egy háztartásban élő 58 éves nevelt fia között hangos vita alakult ki. Ezután a férfit a fiatalabb hozzátartozója többször megütötte, és addig bántalmazta, amíg az áldozat sérüléseibe belehalt. A holttestet ezután a házuk mellett elásta, amelyet a rendőrök még aznap megtaláltak.

HIRDETÉS - AIP

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 58 éves férfival szemben, akit a nyomozók – kihallgatása után – őrizetbe vettek. Már indítványozták a letartóztatását.

Címkék: gyilkosság, rendőrség


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest