Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Jachtparkolót hoztak létre Szijjártónak, gyámhivatali eljárással fenyegetik őket

Szerző: | 2021. január 28., 10:28 | Belföld

Fotó: Momentum Mozgalom/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Súlyos szankcióval torolná meg a rendőrség, hogy a Momentum fiatal aktivistái jachtparkolót hoztak létre Szijjártó Péter számára. A párt a Facebook-oldalán idézte fel, hogy tavaly nyáron a Külügyminisztérium épülete előtt avattak szimbolikus parkolóhelyet annak a Lady MRD-nek, aminek fedélzetén a miniszter kipihente fáradalmait. Emlékezetes, Szijjártó úgy hajózgatott Szijj László jachtján, hogy közben a Facebookon azt a látszatot keltette, mintha épp az irodájában dolgozna.

HIRDETÉS - AIP

A Momentum most azt írta, határozatot kaptak a rendőrségtől, miszerint az eljárás alá vontakat figyelmeztetésben részesítik. Ennél súlyosabb szankciót is kilátásba helyeztek viszont: kezdeményezték a fiatalkorú elkövetők gyámhivatali védelembe helyezését. Ez a Momentum szerint minden jogalapot nélkülöz, így a szükséges lépéseket megteszik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

„A korrupt fideszes elit már annyira fél az új politikai generációtól, hogy fiatalok ellen is gyámhivatali intézkedést kezdeményeznének” – írta Facebook-oldalán a Momentum Mozgalom.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Lady MRD, Momentum, Szijjártó Péter


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest