Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Drogcsempészekre csapott le a rendőrség

Szerző: | 2021. január 29., 21:40 | Belföld

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összehangolt akcióban négytagú bűnszövetségre csaptak le a rendőrök, a gyanúsítottak több megyében kábítószert terjesztettek – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu honlapon. A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte egy hónapra a négy férfi letartóztatását.

HIRDETÉS - AIP

Szeptemberben kábítószer-kereskedelem miatt rendeltek el nyomozást – írták a rendőrségi honlapon –, amelynek eredményeként januárban kiderült, hogy a bűncselekménnyel egy bűnszövetségben tevékenykedő négytagú társaság gyanúsítható.

A székesfehérvári, a bácsalmási és a két budapesti férfit szerdán összehangolt akcióban fogták el Fejér, Somogy, Veszprém és Bács-Kiskun megyei rendőrök, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai. Az akcióban mintegy százan vettek részt – olvasható a közleményben.

A házkutatásokon a rendőrök 11 kilogrammnyi kábítószergyanús anyagot, több mint 25 millió forint értékű magyar és külföldi készpénzt, személyautót, telefonokat és a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le.

A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette, bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kihallgatta őket, és kezdeményezte letartóztatásukat.

A Székesfehérvári Járásbíróság pénteken egy hónapra elrendelte a kábítószer kereskedelemmel gyanúsított négy férfi letartóztatását. A végzések ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a Székesfehérvári Törvényszék.

A Fejér Megyei Főügyészség közleménye szerint a négy férfi letartóztatását jelentős mennyiségű kábítószerre, kereskedéssel elkövetett kábítószer kereskedelem bűntette és további bűncselekmények miatt indítványozták. A gyanúsítottak cselekményeikért öt évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók. (MTI)

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bűncselekmény, kábítószer


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest