Budai Gyula újra hallatott magáról: Te Gyurcsány Feri!…

Budai Gyula újra hallatott magáról: Te Gyurcsány Feri!…

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezúttal Gyurcsány Ferencet vette célba a fideszes Budai Gyula, amiért egy DK-s és egy korábban MSZP-s polgármester is beoltatta magát soron kívül a koronavírus elleni vakcinával.

– Te Gyurcsány Feri!...Mielőtt nekiállsz kritizálni a Kormány vakcinabeszerzését, miért nem beszélgetsz el az oltás mutyiban résztvevő László Imrével és Hiesz Györggyel, akik sunyi módon, alattomosan kijátszották az oltási tervet és jogszabályokat, megelőzve az arra jogosult idős honfitársainkat?! – ezzel kezdte a közösségi oldalán bejegyzését Budai Gyula.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Hiesz György, korábban MSZP-s gyöngyösi polgármester, illetve a DK-s újbudai kerületvezető László Imre is soron kívül kapta meg a koronavírus elleni vakcinát. Előbbi politikus arra hivatkozott, hogy az adott napon megmaradt oltóanyagból kapott, így az nem került a kukába, utóbbi pedig azzal érvelt, hogy ő orvos, bár jelenleg nem praktizál.

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/233972851558166

Budai Gyula mindezek után azt bírálta, hogy a szintén DK-s Komáromi Zoltán „nyomja az oltás ellenes DK-ás propagandát”. – Te Feri, tényleg nem jutott el hozzád, hogy a koronavírus elleni oltás önkéntes?!? Ez azt jelenti, hogy mindenki eldönti, hogy felveszi a vakcinát vagy nem, abból a vakcinából ami rendelkezésre áll! Amennyiben neked és „híveidnek” nem jó sem az orosz, sem a kínai vakcina, (mert a ti Európai Uniótok nem nagyon szállít Pfizert vagy Modernát) ne oltassátok be magatokat! – írta a fideszes politikus.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy Budai Gyula – akárcsak Orbán Viktor – a kínai vakcinát fogja választani.

Budai az utóbbi időkben egyébként igen kemény hangvételű posztokat is írt. Karácsony Gergely főpolgármestert volt, hogy „kreténnek” nevezte, a Jobbik-elnök Jakab Pétert pedig „nagypofájú fajankónak”, illetve „igazi gyökérnek” is. Később a Momentumot vezető Fekete-Győr Andrással is vitába keveredett, amely rendezésre azt ajánlotta, hogy fogathajtó versenyben mérjék össze magukat.