Fidesz–KDNP: A baloldal ne használja eszközként „halálkampányához” a vendéglátósokat

Fidesz–KDNP: A baloldal ne használja eszközként „halálkampányához” a vendéglátósokat

Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője felszólal a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról, támogatásokról, valamint a foglalkoztatás-felügyeletről szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 3-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fejezzék be a „halálkampányt” és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat – szólította fel a baloldalt a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában. Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött a „Gyurcsány-lista” egyik embere áll.

– Lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították – közölte a kereszténydemokrata politikus. A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta: a „Gyurcsány-koalíció” eszközként használja az így is nehéz helyzetbe került vendéglátósokat csak azért, hogy a kormányt támadja. Hozzátette, a baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött. „Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak” – emelte ki.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, hogy a baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket. A KDNP-s politikus szerint azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.