Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Mi Hazánk: Ha nem segít a kormány a bajbajutottakon, készek vagyunk a tiltakozások élére állni

Szerző: | 2021. január 31., 21:24 | Belföld

A Mi Hazánk a Hősök terén tartott megmozduláson (Fotó: Magyar Hang/Grimm Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A korlátozások fokozatos feloldására és a vállalkozások hatékony támogatására van szükség – jelentette ki a Mi Hazánk Mozgalom elnöke vasárnap Csongrádon az MTI beszámolója szerint.

HIRDETÉS - AIP

Toroczkai László sajtótájékoztatóján – amelyet megelőzően a párt szimpatizánsainak egy csoportja fáklyákkal gyűlt össze a város központjában – azt mondta, most hogy elkezdődtek az oltások, itt az ideje annak, hogy észszerű módon elkezdjék feloldani a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat. A politikus követelte, hogy a kormány nyújtson hatékony támogatást a vállalkozásoknak, kiemelten a turizmusban és a vendéglátásban tevékenykedő cégeknek. Minden szektornak szüksége van a támogatásra, mert ahogy csökken a fogyasztás, végül a gazdaság valamennyi ágazat meg fogja érezni azt a rendkívül sok káros intézkedést, ami eddig történt – közölte a pártelnök.

Amennyiben a következő hetekben, hónapokban a kormány nem hozza meg bajbajutottakat segítő lépéseket – mint a bérleti díjak elengedése vagy a kieső jövedelmek pótlása –, akkor számítani kell arra, hogy polgári engedetlenség, tüntetések, demonstrációk bontakoznak ki Magyarországon. A Mi Hazánk Mozgalom kész ezek élére állni – mondta Toroczkai László.

A rendőrség a sajtótájékoztatót megelőzően igazolta a város központjában összegyűlő embereket. Toroczkai László a tájékoztatót követően elmondta, amennyiben a megjelentek ellen eljárás indul, a párt kész jogi védelmet nyújtani, illetve segíteni az esetleges bírság kifizetésében.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, Mi Hazánk, Toroczkai László


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest