Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ezt ették a felcsúti fociakadémián: sokallja a számlát a DK

Szerző: | 2021. február 02., 13:17 | Belföld

Varju László

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elképesztő mennyiségű süteményre, harcsára és libamájra költötte a közpénzt Mészáros fociakadémiája” – közölte kedden a Demokratikus Koalíció. A párt kiperelte a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány számláit.

HIRDETÉS - AIP

Éveken tartó kemény munka, többezer kilométer utazás, és végtelen huzavona után sikerült újabb számlákat kiperelnie a Demokratikus Koalíciónak a felcsúti fociakadémiától – adta hírül az ellenzéki párt.

A DK tavaly októberben hozta nyilvánosságra, hogy a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány három hónap alatt költött 7000 db Túró Rudira, több százezerért vettek wc-papírt, egymillió forintért harcsát, félmillióért pedig süteményt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A végrehajtótól megszerzett újabb dokumentumok szerint 2012 február és június között 65 kiló fornettit, 240 kg harcsát, 6500 db zsemlét, 11 ezer darab tojást és 6 kg libamájat vásároltak, 800 ezer forintot költöttek túróra, 300 ezret tésztára, 2,2 millió forintot pedig süteményre. 2014 júniusától augusztusig többek között 196 ezer forintot költöttek süteményre, 230 ezer forintot csokoládéra, 351 ezer forintot pedig éttermi számlákra.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja a számlák bemutatásakor elmondta: az említett 11 ezer darab tojásból 500 rászoruló gyermek egy hónapig étkezhetett volna ingyen. Varju László, a DK alelnöke szerint pedig szégyen, hogy a felcsúti fociakadémia több mint 2 millió forintot költ pár hónap alatt süteményre, miközben családok ezreinek egy szelet tortára sem telik. – Mi, európai magyarok a 2022-es választás után számon fogunk kérni minden egyes ellopott forintot, amit a magyarok zsebéből vett ki az Orbán-kormány – írták a DK politikusai.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: DK, étkezés, Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, Ráczné Földi Judit, Varju László


A komikus, aki körül mindig forr a levegő

A komikus, aki körül mindig forr a levegő

Fia nemierőszak-ügye kapcsán vétette észre magát újra Beppe Grillo egykori politikus, akit az áldozathibáztatás miatt még az általa alapított pártba belépő volt olasz kormányfő is finom kritikával illetett.

Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

Portói csúcs: arccal India felé

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest