Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Két és fél évre ítélték az élettársát a mozgó autóból kilökő férfit

Szerző: | 2021. február 09., 19:25 | Belföld

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két és fél év börtönre ítéltek kedden egy férfit, aki kilökte élettársát a mozgó autóból. A vádlott 2018 őszén rendszeres munkavégzés céljából érkezett Ukrajnából Magyarországra, ahol később élettársi kapcsolatban élt egy nővel. Idővel egyre gyakoribbá váltak köztük a veszekedések, a vádlott féltékeny volt az asszonyra, többször bántalmazta is – írta honlapján az első fokon eljáró Budapest Környéki Törvényszék.

HIRDETÉS - AIP

Egy ilyen vita során 2019. október 7-én a sértett egy bögrét dobott a vádlott felé, aki ezután megütötte őt. Ekkor a nő a lányait hívta segítségül, akik felszólították a vádlottat, hogy távozzon a házból. Mielőtt a férfi elhagyta volna az ingatlant, magához vette a sértett 162 ezer forintját és az autójához indult. A nő – hogy visszaszerezze a pénzt – a lányaival együtt megpróbálta feltartóztatni a férfit.

Amikor a járműhöz értek, a sértett bemászott az utastérbe, megütötte a vádlottat, és visszavette a pénzt. Ekkor a férfi beindította az autót, amelynek a jobb oldali ajtaja még nyitva volt, folyamatosan gyorsított, majd mellkason rúgva kilökte az asszonyt. A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, közvetlen életveszélyes állapotba került.

A bíróság a vádlottat testi sértés bűntette miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ügyész súlyosításért és kiutasításért fellebbezett, a vádlott és védője pedig három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. (MTI)

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bűncselekmény


Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Az emberek hallatták a szavukat – így kommentálta a választási eredményt a győztes párt, a baloldali nacionalista Inuit Ataqatigiit. A koncessziós jogokat birtokló, kínai érdekeltségű cég nem adja fel a harcot.

Az első tudós

Az első tudós

Anaximandrosz jelentősége nem is elméleteinek igazságában rejlik, sokkal inkább a világ jelenségeinek vizsgálatát meghatározó felfogásában.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest