Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Rákosmente polgármestere is megkapta a védőoltást

Szerző: | 2021. február 10., 18:50 | Belföld

Fotó: Horváth Tamás - Rákosmente polgármestere/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megkapta a védőoltást Rákosmente kormánypárti polgármestere, Horváth Tamás. A politikus a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a rákoscsaba-újtelepi orvosi rendelőben beoltották az AstraZeneca első adagjával. Mindenkit szeretne arra biztatni, hogy jelentkezzen, mert csak a vakcina jelenthet megoldást a koronavírus elleni küzdelemben.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/horvath.tamas.rakosmente/posts/444405606917598

Horváth azt írta, ha nem lenne közszereplő, meg sem osztaná a hírt, viszont a járvány „sajnos közösségünkben is elhintette a gyűlölködés és a széthúzás magvát.” Ezért hozzátette, azt a vakcinát kaphatta meg, amit az egészségügyi protokoll szerint a hatvan év alatti krónikus betegeknek adnak. Ő is ebbe a csoportba tartozik, így előzetes regisztrációt követően, az oltási protokollnak megfelelően kedden értesítették arról: szerdán kaphatja meg a vakcinát. „Nem soron kívül, és nem titkon beadatva…” – írta a fideszes polgármester.

A kormánypártok korábban Gyöngyös ellenzéki polgármesterét, Hiesz Györgyöt támadták, miután soron kívül kapta meg az oltást. Hiesz utólag azt mondta, hibázott. Újbuda DK-s polgármestere, Lászó Imre is már megkapta az oltást, akit emiatt azért támadtak, mert már nem praktizáló orvos. László szerint viszont orvosként járt neki a vakcina, ráadásul nemrég önkéntes oltóorvosnak is jelentkezett.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: AstraZeneca, Horváth Tamás, Rákosmente, vakcina


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest