Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Varga Judit megszólalt, miután állítólagos válásáról írtak: Nem kívánunk reagálni

Szerző: | 2021. február 13., 08:29 | Belföld

Varga Judit igazságügyi miniszter megnyitó expozét tart az alaptörvény kilencedik módosítását tartalmazó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől – erről írt közösségi oldalára Varga Judit igazságügyi miniszter férjével, Magyar éterrel közös közleményben.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4120632291289029

A politikus azt követően szólalt meg, hogy a Blikk arról írt szombaton: több mint egy évtizednyi boldog házasság után külön utakon folytatják életüket. Felidézték azt is, hogy a pár lapuknak legutóbb karácsonykor engedett betekintést családi életükbe.

Ami a politikus által emlegetett „összehangolt sajtótámadást” illeti, azzal arra célzott, több kritika is érte őket, miután egy balatoni ingatlanra vettek fel CSOK-ot, illetve miután 200 milliós hitellel jutottak hozzá két budai lakáshoz alacsony önerő mellett. Ezekre az ügyekre itt olvasható a miniszter reakciója.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: magyar péter, Varga Judit


Fogd rá az EU-ra!

Fogd rá az EU-ra!

A „fogd rá a nyuszira!”-típusú Brüsszel-hibáztatásnak a legékesebb példája Lázár János nyilatkozata, aki szerint míg a kormány által beszerzett keleti vakcinák 600 ezer magyar életét mentették meg, addig a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest