Varga Judit megszólalt, miután állítólagos válásáról írtak: Nem kívánunk reagálni

Varga Judit megszólalt, miután állítólagos válásáról írtak: Nem kívánunk reagálni

Varga Judit igazságügyi miniszter megnyitó expozét tart az alaptörvény kilencedik módosítását tartalmazó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől – erről írt közösségi oldalára Varga Judit igazságügyi miniszter férjével, Magyar éterrel közös közleményben.

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4120632291289029

A politikus azt követően szólalt meg, hogy a Blikk arról írt szombaton: több mint egy évtizednyi boldog házasság után külön utakon folytatják életüket. Felidézték azt is, hogy a pár lapuknak legutóbb karácsonykor engedett betekintést családi életükbe.

Ami a politikus által emlegetett „összehangolt sajtótámadást” illeti, azzal arra célzott, több kritika is érte őket, miután egy balatoni ingatlanra vettek fel CSOK-ot, illetve miután 200 milliós hitellel jutottak hozzá két budai lakáshoz alacsony önerő mellett. Ezekre az ügyekre itt olvasható a miniszter reakciója.