Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Végrehajtási eljárást indított Jakab Péter az Origo kiadója ellen

Szerző: | 2021. február 13., 12:47 | Belföld

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 14-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az Origóval szemben legutóbb pert nyert Jakab Péter, mert a fideszes lakájmédia egy tavaly júliusban megjelent cikkében azt hazudta, hogy a Jobbik elnöke a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében. Semmi nem volt igaz az írásból, ezért a fent nevezett álhírgyárat helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. Csakhogy a jelek szerint ennek a mai napig nem tettek eleget – állítja a párt szombati közleményében. A Jobbik szerint „ez a fajta pitiánerség még tőlük is újdonság: az ordas hazugságok árát a Fidesz fullajtármédiája eddig mellényzsebből kirázta, de most lapítanak, mint szarvas a fűben”.

HIRDETÉS - AIP

– Vannak dolgok, amiket nem lehet szó nélkül hagyni, ezért Jakab Péter, a Jobbik elnöke végrehajtási eljárást kezdeményezett a kormánypárti médiapolip egyik legvisszataszítóbb csápjának működtetője ellen. Különös tekintettel arra, hogy a jog az Orbán szoknyája mögé bújó, szerkesztőségnek látszó propagandagyárakra is vonatkozik, és bizony felelősséggel tartoznak a fideszes pártközpont megrendelésére publikált hazugságokért – tette hozzá a Jobbik.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Jakab Péter, Origó, végrehajtás


Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest